bodyshop

The Bodyshop produkter

The Bodyshop har et stort udvalg af produkter både for ansigtet, kroppen, læberne og til at bruge i badet. Produkter fra the bodyshop kan hjælpe ens krop med at blive sommerklar eller hjælpe med nogle mere specifikke problemer. Selvfølgelig kan the bodyshop produkter også bruges til at vedligeholde ens krop og forebygge visse problemer. Så læs videre og ind ud af hvad the bodyshop produkter kan gøre for en selv. 

Ansigtet 

Ens ansigt er noget af det mest følsomme hud man har, derfor er det vigtigt at man tager sig godt af det. Fordi ens ansigtshus er så følsomt sammenlignet med resten af ens krop, så skal man også bruge andre produkter end de man bruger på restens af ens krop. The bodyshop tilbyder skrubbe, både blide og nogle lidt mere grove, så alt det døde hud man har på ens ansigt kan blive skrubbet af. Selvfølgelig har the bodyshop også fugtighedscreme, igen for de følsomme ansigter som ikke kan tåle alt. Husk solcreme når man alligevel er i gang. 

Kroppen 

Selvfølgelig skal restem af ens krop også have den gode behandling ens ansigt får. The bodyshop har et stort udvalg af produkter til resten af kroppen. Selvfølgelig er der også skrubbe til kroppen, hvor kornene er lidt større og derfor er nemmere at bruge på en større overflade. Så er  der også fugtighedcreme. Når man bruger fugtighedscreme til kroppen så burde man holde sig væk fra de federe creme, eller kommer det til at tage en evighed før man er tør og kan tage tøj på. Men med solcreme virker de fedtede creme bedst, og selvom det er dejlig at blive brun så skal ens hud behandles godt.  

Læberne 

I vintertiden er det vigtigt at man tager sig af sine læber, og at de får lidt ekstra opmærksomhed. Det tørre klima og kulden kan forårsage revner og tør hud, noget man helst gerne vil undgå. Heldigvis tilbyder the bodyshop et stort udvalg af helende og forebyggende produkter til læberne. En skrub kan hjælpe en del. Efter badet mens ens hud er blød er det bedste tidpunkt at bruge en god skrub. En god læbepomade skal man også have. Man burde altid have en læbepomade på sig, og bruge den flere gange om dagen. 

Badet 

Det er i badet at det forebyggende forgår. The bodyshop tilbyder mange produkter der kan gøre ens bad det værd. The bodyshop har et stort valg er kropssæbe, både til de mere følsomme og dem der fortrækker noget med ekstra duft. Det er også vigtigt at man tager sig af sit hår. The bodyshop har et kæmpe udvalg af shampo og balsam, så det er vigtigt at man vælger de produkter der passer ens hår bedst. Når man alligevel er i badet så kan også lige tage sig af sin krop med the bodyshop produkter.  

Related Posts