tandlæge ballerup

Den bedste tandlæge i Ballerup

Det er nok de færreste mennesker, der er begejstrede for at besøge tandlægen. Måske er du endda én af de mange danskere, som lider af decideret tandlægeskræk. Hvis det er tilfældet, er du nok en af dem som ikke ret tit har set din tandlæge, efter du fyldte 18 år, og skulle betale for besøget af egen lomme. Den kedelige sandhed er dog selvfølgelig, at det altså på alle måder godt kan betale sig at gå til tandlæge. Det er meget individuelt hvor tit man behøver at gøre det, men at have tjek på sine tænder, betyder mindre chance for f.eks. tandkødsbetændelse eller dårlig ånde. Problemer med tænderne kan faktisk også have større indflydelse på den generelle helbredstilstand, end man måske lige går og tror. Bor du i Ballerup, er Plus1 et rigtig godt bud på den bedste tandlæge i nærheden af dig.  

Plus1 garanterer højt niveau og god service 

Plus1 Tandlæge Ballerup er én af i alt fire Plus1 klinikker i Storkøbenhavn. Alle klinikker har som mission at være blandt de førende tandlæger i Storkøbenhavn, og samtidig sikre, at man som patient får den bedste serviceoplevelse. Hvis du leder efter en tandlæge Ballerup, så er Plus1 en rigtig god grund til at stoppe med at lede. De bruger det nyeste udstyr, de har veluddannede tandlæger ansat, og de tilbyder særlig hjælp og støtte, hvis du er så uheldig at lide af tandlægeskræk.  

Bekvem beliggenhed, og behagelig oplevelse 

Plus1 i Ballerup er en del af Healthcare center Ballerup, hvor du finder en lang række af muligheder for at passe på både dit psykiske og fysiske velvære. Du finder alt fra jordemoder til diætist, men også mindfulness, akupunktur og andre muligheder for at tilgodese både krop og sjæl findes i Healthcare center Ballerup. Og hos Plus1 er der også plads til dig, som har svært ved at komme til tandlægen, da der som nævnt er mulighed for særlig hjælp og støtte hvis du lider af tandlægeskræk. Du vil f.eks. opleve, at der vil blive sat ekstra tid af til din tandlægetid, så du får en bedre mulighed for en så rolig oplevelse som muligt. Det er altså ikke uden grund, at Plus1 scorer højt i kundeanmeldelser, da mange netop mærker roen og venligheden fra personalet.  

Mulighed for akuttider 

Desværre kender mange til at få akut brug for tandlægehjælp, og kan nikke genkendende til, hvor smertefuldt dette kan være. Derfor er det også muligt at booke tid til en akuttid, hvis du kontakter Plus1 inden kl. 10 på hverdage. Ved en akuttid vil man forsøge at gøre dig smertefri, indtil en evt. mere omfattende behandling kan finde sted. Du kan selvfølgelig også booke tid til almindeligt eftersyn på hjemmesiden og i ro og mag afgøre hvilken tid, der passer dig. På hjemmesiden kan du også se priser på de forskellige behandlinger, og dermed undgå alt for ubehagelige overraskelser, når du skal betale. Der er altså mange gode grunde til at vælge Plus1 tandlæge i Ballerup som din tandlæge.  

Related Posts