Unge tager udlandspraktik inden for sundhedsfag i sabbatåret


Det er langt fra alle, er er sikre på, hvad de gerne vil med resten af deres liv, når de står med eksamensbeviset i hænderne. Mange tager et sabbatår, hvor de kommer ud og arbejde, får noget erhvervserfaring og tid til at tænke i. Unge, der overvejer at gå ad sundhedsfaglige fag, kan vælge at prøve kræfter med et ophold i udlandet, hvor de oplever en blanding af spændende kultur og livet inden for et givent sundhedsfag. TryMedics tilbyder en enestående mulighed for at afprøve forskellige sundhedsfag i Afrika.

I praktik inden for sundhedsfag i Afrika med TryMedics

Kunne du godt tænke dig at komme en tur til udlandet og prøve noget nyt, er praktik i et sundhedsfag måske lige sagen. Hos TryMedics kan man komme i praktik, hvor man følger en uddannet fagperson. Det kan eksempelvis være en:

  • Sygeplejerske
  • Tandlæge
  • Jordemor
  • Læge
  • Fysioterapeut

Det kræver naturligvis en vis uddannelse, når man ska behandle patienter. I denne praktik, vil du derfor ikke behandle patienter. Til gengæld vil mentoren lære fra sig, så du kan få indblik i, hvordan en dag i et givent fag.

I sundhedsfaglig praktik i Uganda

Praktikken foregår på et hospital i selveste Uganda. Sundhedssystemet er anderledes i Uganda, end det er i Danmark. Hele samfundet og kulturen er også anderledes. Derfor er det ikke unormalt, at man støder på nogle ting eller oplevelser, der sætter sig fast. Her vil der altid stå repræsentanter fra TryMedics klar til at støtte og tage de svære samtaler med.

Få et fantastisk sammenhold med de andre praktikanter i Afrika

Der vil være omkring 15-25 mennesker på holdet af gangen. Disse følger hver deres mentor, men man bor på det samme sted. At bo sammen og have samme kulturelle oplevelser, vil være en perfekt grobund for nye, tætte venskaber og bekendtskaber.

Alle praktiske opgaver bliver ordnet for dig under dit ophold i TryMedics huset

Alle praktikanter bor i TryMedics huset i Entebbe. Da opholdet går ud på at få indblik i sundhedsfag samt kulturen i Afrika, vil der blive taget hånd om de praktiske opgaver i forbindelse med opholdet, så man kan fokusere på det, der er vigtigt og har interesse. En del af fritiden tilbringes også i TryMedics huset, hvor man kan hygge sig med alle de andre praktikanter.

Kulturelle oplevelse som en del af opholdet hos TryMedics

Opholdet i Afrika byder ikke udelukkende på praktik. I opholdet er også inkluderet nogle mindeværdige oplevelser. Her kan du komme med resten af holdet på safari, hvor i ser alle de prægtige dyr i deres naturlige omgivelser – nemlig på den vaskeægte savanne! Her kan man både se løver, tigere, elefanter, flodheste og meget mere på den mest tænkelige autentiske måde. Opholdet vil også inkludere en weekendtur, der går ind til storbyen, Kampala.

Er du usikker på, hvad du vil med din karriere, kan sådan en enestående mulighed som fluen på væggen, på et hospital i Afrika, måske være med til at hjælpe dig på rette spor.

Related Posts