eksporthus

Udvid din forretning ud over landets grænser – start med at søge mod Norge

Der er i dag rigtig mange, der har større ambitioner, end hvad der er plads til herhjemme og dermed inden for landets grænser. Derfor er der flere, der er begyndt at kigge på de mange forskellige muligheder, som der byder sig i udlandet, her er der nemlig også mange metoder til at komme til at opleve yderligere vækst. 

Særligt Norge er et land, der synes interessant for mange herhjemme. Det er ikke så langt væk, med det rummer alligevel masser af potentielle kunder. 

Det er vigtigt at du overholder de regler og love der gør sig gældende for norsk salg 

Dog er der nogle helt specielle regler og love, som det er vigtigt, at du har styr på, før du giver dig i kast med at sælge dine produkter, varer eller ydelser i Norge. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til virksomhedsoprettelse, da det her ikke er nok at have en dansk virksomhed. Du skal så at sige oprette en norsk virksomhed, som således også kommer under de norske regler, når det handler om moms. 

Og her er der også nogle forskellige ting, der gør sig gældende, som du skal have styr på. 

Lad professionelle hjælpe dig til den bedste rådgivning i forhold til udenlandsk moms 

Derfor bør du tage et kig inden for på en online side som; https://www.timevat.com. Her er der nemlig tale om et eksporthus, der yder den professionelle rådgivning, du kan få, når du gerne vil sikre, at der er helt styr på den udenlandske moms – og det er faktisk lige meget, hvad det er for et land, du gerne vil udvide din forretning til. 

Generelt når det kommer til den internationale økonomi er det nemlig altid en fordel at have en specialist, der kan sørge for, at det hele kommer til at spille – især i forhold til eksporten, som ellers kan blive en meget dyr regning for dig. 

Vælger du at samarbejde med TIMEVAT får du hjælp til en lang række forskellige områder 

Når du gerne vil starte op i Norge, er der som sagt flere ting, du skal have styr på. Særligt er det vigtigt, at du tager dig af din norsk registrering. Det vil sige, at der skal registreres et momsnummer. Og TIMEVAT har her en særlig ekspertise i Norge – også når det kommer til aktieselskaber, der skal registreres. 

Eksporthuset TIMEVAT sørger nemlig for at indberette moms, intrastat, EU-salg uden moms og andre relevante tal til de udenlandske myndigheder og statistikbureauer. Men det er ikke det hele. Du får nemlig også en hjælpende hånd, når det kommer til de ansøgninger og bevillinger, som der skal være styr på over hele Europa. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når du skal have et HMSkort, norsk Mattilsyn, EORI nr. og andre lignende ting. 

Related Posts