magnetmaling

Hvis vi skal tage tømrerhandlerne på deres ord, har mange danskere brugt det seneste stykke tid på at renovere bolig, og det kan der være mange gode grunde til. For eksempel bor mange danskere i parcelhuse, der efterhånden har en del år på bagen, men derudover har mange også fået både tid og økonomi til den slags på det seneste. Er du en af dem, der er blevet bidt af renoveringstendensen, eller kunne du bare godt tænke dig at være det, er der sågar rig mulighed for at komme i gang. Det behøver, indledningsvist, ikke engang at være særligt dyrt eller omstændigt. I den sammenhæng er maling det oplagte sted at starte. Der får du nemlig maksimal effekt for minimal indsats.

Renover både æstetisk og praktisk med magnetmaling

Derudover giver det at male dig en enorm alsidighed. Du kan som oftest vælge en hvilken som helst farve, og de færreste vil kigge alt for skævt til dig, hvis du vælger noget alternativt eller kun maler et enkelt rum eller sågar en enkelt væg. Så hedder det bare en kontrastvæg.

Det at male behøver tilmed ikke udelukkende at være af æstetiske hensyn. Al god bolig- indretning og renovering er en blanding mellem det æstetiske og det praktiske. Det praktiske kunne for eksempel manifestere sig som magnetmaling. Magnetmaling er nemlig præcis hvad det lyder som: Maling med magnetiske egenskaber, hvorfor man ofte bruger magnetmaling til tavler og overflader. Den overflade kan være alt lige fra et lille felt i køkkenet til en hel væg. Det afhænger alt sammen af, hvor meget du gerne vil have magnetmaling til at fylde i dit nyrenoverede hjem.

maling til tavler

Sådan kan du bruge magnetmaling

Først og fremmest har det meste magnetmaling nemlig et ret karakteristisk, moderne udseende. Magnetmaling er derfor et oplagt valg, hvis du ønsker et mere moderne udseende hjem samt alle de positive aspekter ved at have en magnetisk væg. Magnetmaling kan dog også sagtens finde sig til rette i et mindre udpræget moderne hjem, hvis bare det bliver holdt i mindre skala såsom i et felt på køkkenvæggen som nævnt tidligere. Uafhængigt af, hvilken stil du ønsker i din bolig, er der nemlig masser af fordele ved en delvist magnetisk væg. Først og fremmest kan den selvfølgelig agere som en udvidet køleskabslåge, hvorfor det også, i mange tilfælde, er ideelt at have i køkkenet. På den måde kan man hænge alt lige fra opskrifter til planen for den kommende uge direkte op på væggen, hvor det er til at se. Et andet oplagt hjemsted for magnetmaling er i et børneværelse, hvor børnene utvivlsomt vil være fascinerede af væggens egenskaber og lade deres kreativitet få frit løb.

Ting du skal være opmærksom på

Hvis du vælger at erhverve dig en spand magnetmaling, er der dog et par ting, du bør være opmærksom på. Magnetmaling er nemlig, på trods af navnet, ikke helt ligesom normal maling. Det bærer tværtimod større lighed med en tynd, magnetisk spartelmasse. Dertil kommer det, at en væg gerne skal have mindst tre lag. Med den viden kan du dog sagtens selv bruge magnetmaling til at give dit hjem et nyt udtryk.

Related Posts