E cigaret

Start godt ud med E-cigaretter

Næsten hver fjerde dansker ryger hver dag eller engang i mellem. Hvis du er en af dem, har du sikkert hørt mange gange, at det er dårligt for lungerne. De afskrækkende billeder på pakkerne taler deres eget sprog. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at det er nemmere at stoppe. Det er bare en afslappende fornemmelse.

Der findes dog en løsning, hvor du ikke nødvendigvis behøver at stoppe. Der findes nemlig E-cigaretter.

De giver den samme afslappende følelse men er ikke så skadelige som almindelige cigaretter. Hvis det lyder som noget for dig, kan du her læse mere om, hvorfor E-cigaretter er bedre end normale cigaretter, og hvordan du kommer godt i gang f.eks. med startpakker til e cigaretter.

Bedre end almindelige cigaretter

Almindelige cigaretter indeholder tobak. Tobakken i cigaretten indeholder mange farlige stoffer, som du så inhalerer. Det kommer ind og sætter sig på dine luftrør og dine lunger, og det

kan føre til mange helbredsproblemer over årene som f.eks. kræft. I E-cigaretter er der ikke noget tobak.

De består generelt af et mundstykke, hvor et forstøverapparat producerer damp, som man så inhalerer. Hvis afhængighed af nikotin er problemet, kan man finde E-cigaretter med væske, der indeholder nikotin, som i sig selv hverken er kraftfremkaldende eller påvirker blodtrykket.

E cigaret startpakke

Hvis du tænker at det lyder godt, men som for meget arbejde, må du endelig ikke lade dig skræmme væk, for det er faktisk rigtig nemt at begynde. Du kan nemlig finde en E cigaret startpakke, som passer lige til dig.

I en E cigaret startpakke vil du oftest finde alt, du skal bruge for at gå i gang. Både selve cigaretten, væsken, der skal bruges, oplader til batteriet, brugsmanual og reservedele samt alt, du ellers kan komme til at skulle bruge. Hvis du så har brugt al væsken, der følger med i din E cigaret startpakke, kan du nemt finde ny væske online og bestille den.

Undersøg markedet

Nu er du måske blevet overtalt eller i hvert fald mere tilbøjelig til at købe en E cigaret startpakke, både for dit helbred og så er det rigtig nemt.

Er det tilfældet, er det en rigtig god ide at undersøge markedet, så du finder lige præcis den E cigaret startpakke, der passer til dig og dine behov. Under hver startpakke kan du se præcis, hvad den indeholder, og den info du ellers skulle have brug for.

Alle de ekstra fordele

Der er rigtig mange grunde til at vælge at skifte fra almindelige cigaretter til E-cigaretter. Mange af dem er allerede blevet nævnt, men noget, man måske ikke tænker over normalt, er de mods man kan få. F.eks. kan man få væsker med forskellige smage. Der findes faktisk over 100 forskellige e-væsker, så du kan få den perfekte væske til dig.

Du kan selvfølgelig gå med den klassiske, men derudover findes der både søde væsker, friske smage eller f.eks. lakrids, hvis man skulle være til det. E-cigaretter er altså opgraderingen af en almindelig cigaret, og med en e cigaret startpakke kan du ikke gå galt i byen.

Related Posts