led strips

Hvilken farve skal jeg vælge mine LED strips i?

Hvis du ønsker at skabe et køligt, moderne look i dit hjem, kan du overveje at bruge LED-strips, der udsender neutralt hvidt lys. Disse lys har en Kelvin-temperatur på mellem 5000 og 7000 grader, hvilket skaber et lyst og rent udseende. Du kan bruge disse lys i alle rum i dit hjem for at skabe en moderne følelse. Hvis du ønsker en mere glødelyslignende hvid farve på dine LED-strips, skal du vælge en lavere Kelvin-temperatur på mellem 3 og 4000 grader Kelvin. Her har lyset en varmere, gullig farve og kaldes derfor også for varm hvid, selv om den faktiske lystemperatur målt i Kelvin er lavere end den kolde, neutrale hvide farve. Varmhvide LED’er er perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem. De bruges ofte i stuer og soveværelser, hvor man ønsker at slappe af og slappe af.

Der findes dog også LED strips i mange andre flotte farver, og ønsker ud at købe nogle til dit hjem? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Køb LED strips i dag og sæt prikken over i’et på dit hjem.

Derfor er det vigtigt at vælge LED strips i den rigtige farve

Afhængigt af den type hvidt LED-lys, der anvendes, kan det have en stor indvirkning på miljøet. Kølige, neutrale hvide LED-lys er gode til arbejdsbelysning i køkkenet, da de gør det lettere at se urenheder på maden. Den samme type hvide LED er også ideel til brug over spisebordet, da den hjælper med at gengive madens farver korrekt. Dette kan være nyttigt, når man vil få kræsne spisere til at prøve nye fødevarer. Varmere, mere gullige hvide LED’er er måske ikke så effektive i disse omgivelser, da de kan få maden til at se uappetitlig ud. Det er altså ikke helt uvæsentligt, hvilken farve du vælger dine LED strips i. Heldigvis findes der et stort udvalg, som byder på netop den farve, som du er på udkig efter.

Kom i gang med at dekorere dit hjem med LED strips

En måde at give dit soveværelse et strejf af hygge på er ved at bruge LED-strips i stedet for lamper. På denne måde kan du skabe forskellige stemninger ved at variere lysintensiteten og farven. LED-strips er også en god måde at spare plads på dit sengebord eller hovedgærde på. Desuden vil din partner ikke blive forstyrret af lyset, når han eller hun forsøger at sove. LED strips kan altså bruges til meget mere end praktisk belysning – det kan også være med til at skabe en helt særlig stemning i dit hjem. Mulighederne med LED strips er mange, så det er bare om at finde de perfekte strips i dag, så du kan komme i gang med at dekorere dit hjem.

Related Posts