støttemur

Hold på haven – få bygget en støttemur

En grund med et hjem er ikke altid helt flad. Det vil ofte sige, at haven nok heller ikke er helt flad. Det kan blandt andet gælde foran huset eller bare omme i haven. Der kan være skråninger, som i princippet kan risikere at falde sammen. Dette vil man klart helst undgå, og perfekt til det, er en støttemur. 

Hvad er en støttemur og hvorfor kan du bruge den? 

Hvad er en støttemur egentlig helt præcist? Det er også kaldet en havemur. Det er selvfølgelig et murværk, som kan holde jord, grus eller andet tilbage, netop ved at støtte skråningen. Skråninger er meget normale i de fleste hjem, ofte foran huset eller i haven. 

Hvad du kan bruge en støttemur til er selvfølgelig til at støtte de skråninger, du har omkring dit hjem. For det første ser det bare flottere ud, fremfor bare at have en nærmest lille bakke af jord eller grus. For det andet ville det være en ærgerlig situation, hvis skråningen faldt sammen. Så det er brugbart og flot. 

Køb støttemur nu 

Hvis du altså har skråninger, så er en støttemur helt klart en mulighed, du skal overveje. En støttemur kan købes meget nemt, og faktisk behøver det slet ikke være så dyrt igen. Hvis du gerne vil have en ide om, hvad sådan en koster, hvis den skulle passe til din have, kan du nemt finde ud af det. 

Du kan hos nogle støttemur service sider finde en online prisberegner. Her skal du skrive lidt forskellig information omkring, hvad dine ønsker er. Det er for eksempel mål og hvilke mursten du kunne tænkte dig. Herefter kan du altså se en omtrent pris for, hvad dit projekt ville koste. Dermed kan du hurtigt og nemt vurdere, om det er noget for dig, uden at tage ud og spørge om hjælp. 

Opbygning af din støttemur 

Har du nu besluttet dig, og er støttemuren det helt rigtige valg til din grund? Så er det bare med at planlægge det hele. Når et service skal hjælp dig, er det også vigtigt, at du kommer med brugbar information. Du skal altså have en beskrivelse af dit projekt, en tegning af hvad du forestiller dig, samt hvordan det ser ud nu. En god ide er også at tage billeder. 

Du kan nemt få sendt alt dette online til et service, der kan hjælpe dig. Har du regnet prisen ud på samme side med deres prisberegner, så kender du allerede cirka prisen. Så er det bare med at sende hele beskrivelsen, så de kan komme hjem til dig og se på det. 

Når muren skal opbygges, er det selvfølgelig en god ide at have ryddet haven og området op. Det gør arbejdet langt nemmere for dem der arbejder, plus at det nok også tager mindre tid for dem og dig. Det er altså ikke spor svært at få en støttemur op, så du ikke længere skal se og tænke på den grimme og irriterende skråning derhjemme. Så nemt kan det problem altså fikses. 

Related Posts