motionscykel

Træn dig selv og hold dig sund derhjemme

De fleste af os kunne godt klare at komme i bedre form, måske tabe et par kilo, og komme i en tilstand hvor det at gå op ad trapperne ikke gør at vi puster ekstra meget på toppen.

Samtidig kan det godt knibe med motivationen, hvis vi kommer hjem fra dagens dont, og ikke lige er oplagte til at pakke en taske og komme op i motionscentret.

Så er det godt at træningen kan laves fra hjemmet, hvor en motionscykel kan gøre meget, og samtidig ikke fylder ret meget, så du kan få lavet din daglige træning, uden at skulle generes af et stort monstrum der fylder meget.

Med en kettler motionscykel er du startet rigtig fornuftigt, fordi du som begynder bare kan sætte dig op og træde i pedalerne, og det uden at nogen kigger på dig, hvilket bare er meget befriende, når man træner rigtig hårdt og har en tendens til at føle, at alle kigger på en.

motionscykel

Hvad får du ud af at have en motionscykel derhjemme?

Teknologien er en del bedre end dengang de første modeller til hjemmebrug kom frem, hvilket gør at der er en del mere for dig at vælge mellem, og du har nu grundlæggende tre niveauer at vælge mellem.

Den billigste klasse motionscykler har de basale funktioner du ville forvente at finde, som kan være nogle forskellige muligheder for programmer og niveauer for modstand, så er der middelklassen som er mere solide og larmer mindre, og den øverste klasse som er virkelig avancerede med mulighed for programmering og digitale programmer, der er lavet specielt til dig, eller kan blive det.

Fordelen for dig er at du ikke behøver forpligte dig til mere end du kan klare eller har lyst til, du kan endda se din yndlingsserie mens du giver den gas, og have lige præcis det tøj på der passer dig, så der er ingen grund til at holde sig tilbage. Ud over det, så er det en type træning du kan lave hver dag, og på den måde hurtigt kan opnå fremdrift og resultater.

Udgiften er hurtigt tjent hjem hvis du køber en motionscykel

Tænk på hvad det koster at være medlem i et motionscenter, læg så hertil alt det du skal købe for at kunne træne deroppe, det løber hurtigt op.

Hold det så op mod hvad en motionscykel koster, hvor et rimeligt bud vil være et sted mellem 3.000 og 10.000, hvilket naturligvis afhænger af hvilket mærke der er tale om, men også størrelse og kvaliteten af den.

Det kan virke som en stor udskrivning at lægge i et hug, men tænk over at du hver måned herefter sparer penge som ikke skal lægges til et motionscenter, og udgiften kan derfor være tjent hjem i løbet af et par år.

Samtidig skal du ikke se det som noget der er surt at bruge penge på, men som en investering i dit fremtidige helbred, den tid du bruger på cyklen nu, den skal du ikke bruge på lægen senere.

Tag beslutningen nu, og gør noget for dit fremtidige jeg, der uden tvivl vil takke dig for indsatsen i en ikke alt for fjern fremtid.

Related Posts