etiket

Sådan vælger du den rette labelprinter


Labelprintere kan bruges til mange ting. De kan bruges i supply chain management, emballageetiketter og meget andet. Men hvordan vælger man den helt rette til sine formål? For at afgøre dette er der nogle flere forskellige faktorer, du bør tage stilling til, sådan at du finder den mest optimale labelprinter til dine behov.

1. Hvad du skal anvende den til

Hvis du er på udkig efter en printer, ved du sandsynlighed, hvad du vil bruge den til, hvilket vil hjælpe med at afgøre hvilke af de mest basale egenskaber, dem bør have. Køber du en labelprinter til industrielt brug, bør du vælge en, der kan køre i timevis og stadig skabe gode resultater. Dog hvis dit arbejde kræver, at du bevæger dig fra sted til sted, vil en mindre printer, der er let at tage med, sandsynligvis være et bedre valg.

2. Bærbarhed

Hvis du for eksempel er en læge, der går ud i feltet for at samle prøver, kan du få brug for en bærbar labelprinter, der er let at flytte med dig fra sted til sted, men som er effektiv nok til at lade dig arbejde uden problemer. En bærbar printer er en, du kan bære på skuldrene eller føje til bæltet. Det ville være bedst, hvis du overvejede dette, før du køber en labelprinter.

printer af labels

3. Holdbarhed

Før du køber dig en labelprinter, bør du spørge dig selv om, hvor mange etiketter du har brug for at printe per dag, hvilket hjælper dig med at få en god idé om, hvilken slags printer du har behov for. Du bør også overveje de situationer, printeren skal bruges i, og derigennem få en der virker i de pågældende situationer uden de helt store problemer.

4. Opløsning

Printeropløsning måles i termer af DPI eller ”dots per inch”. Jo højere DPI, jo højere opløsning har den. Hvis du skal bruge printeren til at printe adresseetiketter eller andre typer af etiketter, der skal ses af kunder, bør du vælge en labelprinter med et passende kvalitetsniveau.

5. Ydeevne

Hvis du skal bruge printeren industrielt, vil længere printetid være lig med et tab af penge. De fleste printere har en printningsfart fra 4 inches per sekund til 14 inches per sekund, hvilket er en markant faktor, hvad angår tid. Køb en printer der har en optimal rate for at sikre at arbejdet forløber flydende og effektivt.

6. Printertilslutningsmuligheder

Din labelprinter bør have adskillige netværk til at gøre printningsprocessen mere tilgængelig og belejlig. De fleste labelprintere kommer med Wi-Fi forbindelser, Bluetooth, ethernet og adskillige andre tilslutningsmuligheder, der letter printningen. Trådløs printning er belejligt, da det eliminerer besværet med at forbinde lidt for mange kabler, der ellers kunne blive en arbejdsrisiko.

7. Kvalitet

Du kan aldrig gå galt i byen ved at vælge kvalitet. Det er endda en virkeligt god idé, hvad angår labelprinter. Det ville være en skam, hvis etiketterne endte op med at være fuldstændigt ulæselige som følge af lav kvalitet. Du kunne dermed ende op med at betale lidt mere for en billig labelprinter end en dyrere.

Related Posts