grimms

Vælg GRIMM’s dejlige trælegetøj til dit lille barn

Der findes et hav af legetøj til børn i alle aldre. Når det kommer til legetøj til babyer og småbørn, er der også et vist udvalg. Skal det legetøj, som du giver til dit lille barn, gerne være af en virkelig god kvalitet? Og skal det naturligvis være fri for skadelige stoffer? Så kan du trygt vælge trælegetøj fra GRIMM’s.

Deres legetøjsserie er både pædagogisk og hyggeligt, og så kommer det i de skønneste farver. Vælg GRIMM’s legetøj af træ, når du vil være helt sikker på at få noget ordentligt kram.

Hvilket legetøj producerer GRIMM’s?

Alt GRIMM’s legetøj er lavet af træ, og det er helt fri for skadelige stoffer. Det kommer enten i naturligt træ eller i farvet træ. Det er dejligt at se på, og formerne er organiske. Det vil sige, at der ikke er nogen skarpe kanter, som barnet kan rive sig på. Det lille barn kan også roligt putte legetøjet i munden for at undersøge det. Det er helt uskadeligt.

I serien af trælegetøj er der for eksempel sådan noget som stabelklodser af forskellige slags. Der er rangler, puslespil, biler, snurretoppe, figurer og så videre. Alt sammen er ret enkelt, og meget af det har mange kombinationsmuligheder.

Legetøjet appellerer stærkt til det helt lille barn, som kan fordybe sig og lege længe med det. Se hele serien af GRIMM’s legetøj her på https://www.parcellet.dk/shop/grimms-322c1.html. Her skal nok være noget, som er lige i øjet i forhold til dit barn.

grimms

Legetøj til leg og fordybelse

Alt GRIMM’s legetøj kan leges med helt umiddelbart. Det kan også være meget lærerigt at bruge. Der er meget læring i former, farver, sammensætning og så videre. Der er stableklodser og pyramider, der kan lære barnet om størrelser, tyngdeloven og så videre.

Der er læring både for babyen og for det lidt ældre barn i GRIMM’s legetøj. Lad barnet lege med legetøjet selv, så det kan konkludere nogle ting selv. Du kan også lege sammen med barnet og vise det noget om det. Der er flere tilgange til legetøjets lille univers, men uanset hvordan det bliver brugt, så er der mange timers god leg og læring i det.

Vælg noget ordentligt legetøj til dit barn

Et barn skal have noget legetøj til underholdning og til læring. Det legetøj kan jo lige så godt være noget, som er af en ordentlig kvalitet. Det kan du være sikker på, at det har, når du vælger noget fra GRIMM’s. Tjek sortimentet, og vælg noget ud, som passer til netop dit barn.

Det er alt sammen legetøj, som du med god samvittighed kan give til dit barn. Det er rart at vide som forælder eller bedsteforælder, at legetøjet er helt i orden. Desuden er det legetøj, som barnet har lyst til at lege med. Det betyder også noget.

Hellere lidt, men godt. Det er en god regel, når det kommer til legetøj til børn. Det lille barn kan ikke selv vælge, så det er din opgave at gøre det.

Related Posts