Lad en wegner y stol blive prikken over i’et

Står du midt i at skulle indrette din nye bolig, eller kender du en, som gør? Så har du garanteret allerede befundet dig i adskillige samtaler om indretning og design. Hvis man kan lide den slags, er det jo bare en fordel, men selvfølgelig kan det blive lidt langtrukkent, hvis man ikke går så meget op i alt, hvad der hører til indretning. Uanset om man skal indrette sit første købte hus, en lejlighed eller noget andet, så er der selvfølgelig ingen tvivl om, at man skal indrette et hjem, man har det godt i. Så hvorfor ikke finde møbler af god kvalitet, og f.eks. købe mere end én wegner y stol til spisestuen?

Du kan stole på en wegner y stol

Den flotte wegner y stol, hvis fulde titel er ch24 y stol, blev designet af Hans J. Wegner til Carl Hansen & Søn. Den har været produceret uafbrudt siden 1950, og er altså et møbel med en del år på bagen efterhånden. Dens stadige popularitet vidner om et design, der er tidløst, og om en stol, der holder hvad den lover. Rygbøjlen på en wegner y stol er bøjet ved hjælp af damp, hvilket blandt andet er med til at give høj komfort, når du f.eks. nyder et dejligt måltid i din ch24 stol. En ch24 stol er i det hele taget et meget imponerende stykke håndværk, hvor rigtig mange dele af fremstillingen af stolen består af ægte håndarbejde. Det kan du for eksempel se på sædet i din ch24 stol, hvor der bliver flettet over hundrede meter papirsnor, som giver en holdbarhed på op til 50 år. En ch24 stol er altså både tidløs elegance, høj komfort og ikke mindst rigtig lang holdbarhed. 

Find den wegner y stol, der passer bedst til dig 

Hvis du tænker, at det lyder gammeldags med en ch24 stol, og at den ikke rigtig vil passe ind i dine indretningsplaner, så er der altså en stor chance for, at du snyder dig selv. Den smukke ch24 stol fås nemlig i rigtig mange forskellige træsorter, og med forskellige overfladebehandlinger. Det betyder altså, at selvom det er det samme tidløse og smukke design, som du finder i en wegner y stol, så kan den alligevel fremstå ret forskelligt. Så hvorfor ikke finde en ch24 stol, som passer lige ind i det smukke hjem du er ved at skabe? 

Gør livet mere lækkert med de rigtige møbler

Selvfølgelig er de møbler du vælger i spisestuen ikke af altafgørende betydning for resten af tilværelsen i din nye bolig. Når det så er sagt, så er det nok de færreste af os, som ikke holder af at nyde et godt måltid, og måske en flaske rødvin, i gode venners lag. Her kan en aften hurtigt føles lang, hvis man sidder i en ubekvem stol, så hvorfor ikke gøre det lækkert fra starten af? Her er en ch24 stol et oplagt bud på prikken over i’et i dit nye hjem. 

Related Posts