Træning med pre workout

Fordele og ulemper ved Pre workout

Pre workout er stadig mere og mere populære. Hvis du ikke ved hvad Pre workout er, så er det kort fortalt en række produkter du kan indtage før din træning, for at få et bedre resultat, mere udholdenhed, mere energi eller mere fokus. Du kan f.eks. finde et stort udvalg af Pre workout hos den danske forhandler only-approved.dk, men pre workout er bestemt ikke for alle, og flere har stillet spørgsmål ved om der overhovedet er en effekt af produkterne. Læs med her og bliv klogere

Hvad er pre workout produkter?

Der findes mange forskellige produkter i kategorien, men fælles for dem alle er at de skal hjælpe dig med at få det bedste resultat ud af din træning, uanset hvad dit personlige mål er. Nogle af produkterne består af et pulver som du f.eks. kan blande op med vand, mens andet kommer i pilleform. Der findes utallige sammensætninger af vitaminer og virkningsstoffer i produkterne, men de fleste af dem har 4 gode ingredienser til fælles:

  • Amino syrer
  • B vitaminer
  • Koffein
  • Kreatin 

Fordele ved produkterne

Mange af ingredienserne er generelt ting der er gode for din krop. Kreatin spiller f.eks. en rolle i musklernes styrke og energiproduktion. Aminosyrer hjælper blandt andet kroppen med at opbygge muskler. Koffein kender de fleste effekten af. Det giver energi, øget fokus og bedre udholdenhed. Kommer du lige fra en lang dag på jobbet, kan det f.eks. være svært at finde overskuddet og energien til at komme i gang med træningen, eller træne med høj effektivitet hele vejen igennem. Kan koffeinen gøre noget godt for dig her, så er der absolut intet galt i at bruge et Pre workout produkt der giver dig et godt skud koffein

Ulemperne ved produkterne

Som med indtag af alt andet, så handler det ofte om balance i tingene. Har du allerede drukket 3 kander kaffe på kontoret, så gør et ekstra skud koffein nok ikke det store for dig. Vær derfor opmærksom på hvad det er du har brug for, kig på ingredienserne og vælg det produkt der passer til din målsætning. Derudover bør du være opmærksom på at nogle Pre workout produkter indeholder mange kalorier, kunstige sødestoffer eller sukker. Det er der som sådan ikke noget problem i, men hvis dit mål f.eks. er et vægttab, så kan sukker og mange kalorier godt være din modspiller.

Bør jeg bruge Pre workout produkter

Der er ingen videnskabelige studier der bakker op om brugen af pre workout produkter, men hvis du oplever en god effekt, så er der absolut ingen grund til ikke at bruge dem.

Da der findes så mange forskellige produkter er nøglen til det hele virkelig at du kigger grundigt på ingredienserne, og vurderer om det er noget du syntes der kan gavne dig personligt. Du skal altid huske at Pre workout aldrig kan erstatte ting som sund kost, søvn, rigeligt med væske osv. Men har du styr på det grundlæggende så kan de sagtens være et godt supplement til din træning og øvrige kostplan.

Related Posts